VLotteam logois een dynamische organisatie, waarbij leeftijd geen rol speelt. Vanaf 1 januari 2024 is Agnieszka Kalinowska helemaal voor Leger des Heils Eindhoven gaan werken en vervielen de8 uur die zij voor onze klanten Maastricht werkte. We missen nu al haar dynamische en empatische inbreng. Rond diezelfde tijd kwam Pascalle Seef ons tijdelijk bij het team Heerlen versterken. Vlug van begrip, veel eigen initiatief, daar houden wij wel van. Haar aanwezigheid is maar tijdelijk, maar we plukken nu al de vruchten van haar inzet.

Als meewerkend voorvrouw is het Vlotteam versterkt met de komst op 19 maart van Laura de Jong. Zij is in 2024 met name Wendy Vencken en Rob Gulpen komen ontlasten en zal als wnd. afdelingsmanager fungeren tijdens het zwangerschapsverlof van de huidige manager Sietske Stamhuis. Laura heeft haar sporen al in het Leger des Heils en daarbuiten verdiend en heeft een groot netwerk.

Maar er gaan nog meer mensen weg. Zo verliet Peter Greve op 1 april de dienst. Peter is de langst in dienst zijnde medewerker van het Vlotteam, voorheen Stichting VLot en Stichting Noodopvang Parkstad. Peter trekt zich dan met vrouw Marlies terug in hun fraaie parttime chalet ergens in Midden-Limburg.

Van Agnieszka en Peter namen wij op 16 april afscheid, met een lach en een traan.